Apua v*****kseen parkkipaikalla.

Parkkipaikka on siitä kumma paikka että siellä meinaa hermo mennä. Maailma vilisee idiootteja ja tolloja jotka haluavat ainoastaan autonsa lähelle ovea tai varjoon. Sillähän ei tietenkään ole merkitystä meneekö joltain asianmukaisen luvan omaavalta invapaikka tai jääkö tavara toimittamatta. Pelastustien tukkiminen on nykyisessä kaupunkien perssilmärakentamisessa arkipäivää. No sehän siihen on perussyy ettei ole vieraspaikkoja, mutta mieluummin se auto vaikka keskelle nurmikkoa kuin estämään pelastuskaluston perille pääsy.

Aikonaan rekkahommissa ollessa oli autossa nippu semmosia sakkolapun kokosia lappuja joissa Mikki Hiiri näyttää keskaria ja on maininta loistavasta pysäköinnistä. No tuli semmonen lappu vastaan autoa siivotessa ja ajattelin että tämä pitää siirtää nykyaikaan. Eli ei mitään kopion kopion kopiota vaan PDF tiedosto josta voi tulostella siistejä lappuja ken kokee ne tarpeelliseksi. Piirsin kuvan vektorigrafiikaksi ja tein usiammanlaisia tekstejä. Jos ei oo mieleistä, niin ehdotella voipi.

Luvattomalle autolle invapaikalla

Invapaikka

Invaliidit itse ei tietenkään itse pysty tätä lappua tuulilasille laittamaan, mutta jos olisi muutamia ystävällisiä sieluja jotka tässä hommassa auttaisi.

Tavarantoimituksen estäjälle

Tavaran toimitus

Työkseen tavaraa kuskaavan arkipäivää on se että joku auto on parkissa niin ettei tavara auto mahdu taipumaan lastauspaikalle. Toinen yleinen juttu on se, että kun joudut jättämään perävaunun johonkin parkkipaikalle, on siihen joku älypää parkkeerannut auton niin, ettei sitä kärriä saa enää peräänsä. Ja aikataulut kusee!

Pelastustien tukkijoille

Pelastustie

Aina on joku käymässä rivi tai kerrostalossa ja auto tietysti pelastuskaluston edessä. Perussyy on taloyhtiön, kun ei ole vieraspaikkoja, mutta on aivojen käyttö silti sallittua.

Yleisille tien tukoille

Yleinen tien tukko

Aina riittää myös niitä jotka saavat tien muuten vaan tukkoon. No tällä lapulla voi kertoa heille mielipiteensä.

Kaikki nämä laput löytyvät tulostettavassa muodossa ladattavat sivulta. Tästä klikkaamalla saat ladattua PDF tiedoston koneellesi.

Tätä artikkelia saa vapaasti kopioida. Myös kuvat ja PDF tiedosto on vapaa käytettäväksi!

Jos mieleesi tulee muita tekstivaihtoehtoja, kerro toki niin lisään sen valikoimaan. Toki tekstin pitää olla asiallinen 😉

Jos haluat antaa palautetta tai ottaa yhteyttä muiden näkemättä, onnistuu se palautelomakkeella http://www.rantarosvo.org/sivut/Sahkopostipalaute.html