Suomalaisia lennokki ja lennokkitarvike kauppiaita

Artikkeli ja linkit päivitetty 31.3.2009

Kotimaastakin löytyy muutamia lennokkiharrastalle mieleisiä kauppoja. Kaupat ei ole missään paremmuusjärjestyksessä. Lähinnä järjestys on aakkosellinen, tosin en uskalla sitäkään 100% varmaksi sanoa, ko toi äidinkieli ei ollu kovin hyvä laji miulla koulussa.

Atala RC Tampereen seudulla oleva liike joka myy myös netin kautta.

Boys Toys Ilmeisesti Tampereen seudulla sijaitseva nettimyymälä, jolla oli aikasemmin myös tavallinen myymälä. Huhujen mukaan tämäkin olisi Atala RC liike, mutta tarkkaa tietoa tästä en ole nähnyt.

EMOY Hobby.com Pääkaupunkiseudulla sijaitseva nettimyymälä, josta myös noutomahdollisuus. Myy erikoisempia sähkötarvikkeita ja mittalaitteita lennokkeihin.

HobbyLinna on alunalkaen Turkulainen liike, mutta nykyään löytyy myymälä myös Espoosta ja Vantaalta. Myy myös netin kautta.

Hobby-point on Helsingin keskustassa sijaitseva askarteluliike joka myy myös lennokkeja.

Hobby People on Espoossa sijaitseva varastomyymälä joka myy myös netin kautta.

J.Kärkkäinen on Ylivieskassa,  Oulussa ja Lahdessa toimiva tavaratalo joka myy myös lennokkitarvikkeita ja lennokkeja. Itse olen saanut erinomaista palvelua ja paikan päälläkin kannattaa käydä jos ohi sattuu ajelemaan. Vaimon saa helposti mukaan ison rättiosaston takia. Itse olisin kerennyt vaikka rakentamaan lennokin parkkipaikalla emäntää odotellessa 🙂

JR-Hobby on Oulussa vaikuttava harrastekauppa josta saa myös lennokkitarvikkeita ja lennokkeja. Myymälä Oulussa ja myy myös netin kautta

Optimal on mikrolennokkeihin ja niiden tarvikkeisiin erikoistunut liike joka myy tuotteita netin kautta. Käsittääkseni firma sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta myymälää ei ole.

RC-Sabe on Turkulainen liike joka myy myös netin kautta. Itse olen saanut ehdottomasti parasta palvelua Sabesta. Mikään muu liike ei pääse edes lähelle palvelun tasossa!

SIL-Shop on Suomen ilmailuliiton myymälä joka on Malmin lentokentän yhteydessä pääkaupunkiseudulla. Myy myös netin kautta.

Leluja.net on Porissa toimiva nettikauppa, joka tuntuu olevan suuntautunut koptereihin

Vertical hobby on pääkaupunkiseudulla toimiva nettimyyjä, jolta käsittääkseni voi myös hakea itse tavaraa vaikkei myymälää olekkaan. Aloitti sähkömoottori/ tarvikekauppana, mutta on nyt laajentanut myös lennokkeihin. Palvelu pelaa erinomaisesti!

RC-kauppa on Söörmarkussa sijaitseva nettikauppa jonka valikoimista löytyy kaikenlaista radio-ohjattavaa härveliä. Lennokki valikoimissa on lähinnä puistolennokkeja ja varusteita niihin.

HUOM! on olemassa kaksi hyvin lähekkäin olevaa nettiosoitetta jotka vievät eri paikkoihin. Toinen osoitteista on edellä manittu RC-kauppa (www.rckauppa.fi) ja toinen on racingfactory jonka sivuille vie väliviivallinen osoite (www.rc-kauppa.fi) Racingfactory myy lennokkien osalta leluja, mutta muista härveleistä en voi sanoa mitään, kun en niistä ymmärrä tarpeeksi.

Liikkeitä joiden olemassaolosta ei ole enää täyttä varmuutta.

Hobbix on Helsingissä sijaitseva liike jonka nettisivut on jämähtänyt kivikaudelle. En ole varma onko liike vielä olemassa.

Jos mielestäsi tästä puuttuu joku mainitsemisen arvoinen liike, ilmoita siitä alla olevalla lomakkeella.

Jos haluat antaa palautetta tai ottaa yhteyttä muiden näkemättä, onnistuu se palautelomakkeella http://www.rantarosvo.org/sivut/Sahkopostipalaute.html