Casco 2916 vesiohenteinen kontaktiliima

Sattuipa silmään lähellä olevassa halpahallissa miellyttävä liima. Voi olla että tätä on saanut jo vaikka kuinka pitkään, mutta miulle uusi tuttavuus. No heti piti liimaa ostaa ja testata. Liima on vaaleaa ja kuivuttuaan kirkasta.

Kuten kuvastakin huomaa, ei hinta ollut hirveä. Ei tosin tuubin kokokaan(40ml) mutta ylisuuret liimapurnukat vaan tahtoovat kuivua nurkkiin. Kyseessä on kontaktiliima, eli sitä sivellään molemmille pinnoille ja annetaan kuivaa 5-30min ja laitetaan osat paikalleen. Osat tarttuvat heti ja niitä ei pysty asettelemaan tämän jälkeen. Suositus on 10sek. puristusta ja ettei saumaa rasiteta n. 30min. Täysin kova liitos on 48h kuluttua.

Liima on lähestulkoon hajuton ja vesiliukoinen ja sopii Styroksin, Depronin, muovin, nahan, metallin, kaakelin, pahvin ja puun liimaukseen jne. Olen itse liimannut Depronia ja verrattuna vaikkapa GWS:än lennokkien mukana tulevaan liimaan, voittaa Casco 6-0 ihan jo hajun takia. Tuubista jos nuuhkaisee(en suosittele) niin liimalla tuntuu lievä haju, mutta normaalissa liimailussa en ainakaan itse hajua edes huomaa.

Tämä liima tulee säilymään käyttämieni liimojen joukossa. Suosittelen!! Liimaa löytyy varmaan lähes kaikista paikoista jotka myyvät Cascon tuotteita. Lisätietoa saa osoitteesta http://www.casco.fi/

Jos haluat antaa palautetta tai ottaa yhteyttä muiden näkemättä, onnistuu se palautelomakkeella http://www.rantarosvo.org/sivut/Sahkopostipalaute.html