Blogikokeilu

Miul on kyl varsinainenkin kotisivu(osote ja koneella keskeneränen sivu) mutta yksinkertasten artikkeleiden kirjottaminen tuntuu niin työläältä varsinaiselle kotisivulle. Alotuskynnys on suurempi. Eli ajattelin kirjotella pikkujutut näin blogi muotoon, josko se ois helpompaa.

Tässä wippies systeemissä houkutteli myös toi 500 megan kotisivutila. Miulla on kuvablogi sivustolla galleria, mutta jostain syystä en saa lisättyä sinne kuvia sähköpostitse ja en käytä windowsia jonka jotain ominaisuutta käyttäen sinne on näppärä lisäillä kuvatuksia. No näin Linux käyttäjänä ainoa mahdollisuuteni on lisätä kuva kerrallaan, ko se sähköpostisysteemi ei toimi.

Varsinaisella kotisivullani on tilaa myös 500 megaa joten sinne ei mielettömiä määriä kuvia mahdu sivujen lisäks. No toivon että wippies systeemi on sitä mitä kaipaan. Eli pikkujutut täällä blogissa ja valokuva galleria osoitteessa http://kuvat.rantarosvo.org

Aiheet joista on tarkotus juttuja vääntää on lennokit ja pienoismallit. Itseni tuntien saatan kyllä lipsahtaa sivuraiteille ja muihinkin aiheisiin on aika todennäkönen.

Kuvat tulee käsittelemään Suomen ilmavoimien käytössä olleiden lentokoneiden yksityiskohtia. Eli paljon kuvia museokoneista ja niiden yksityiskohdista jotka kiinnostaa vain pientä määrää ihmisiä. Kuvien tarkotus on palvella lennokki ja pienoismalli harrastajia.

En oo mikään nero näiden tietokoneiden kanssa, joten tää alku tulee olemaan kankea. Ottaa oman aikansa ennen ko saan nää systeemit pelaamaan.

Hiljaa hyvä tulloopi!

Rosmo

Ps. Minkähän halavatun takia tää haluaa välttämättä vääntää muutaman rivin liian pitkäks tohon oikeella olevien juttujen päälle. (hahaa sain korjattua, mut syy ei selvinny)