Tämän sivuston artikkelikuvat

Selvyytenä kerrottakoon, että tämän sivuston artikkeleiden kuvat ovat kaikki itseni piirtämiä. Niitä ei siis ole kopioitu mistään. Tässä syy juttujen hitaaseen ilmestymistahtiin. Kuvat ovat yllättävän työläitä piirtää. Käytän piirtämisessä Open Office.org ohjelmiston vektorigrafiikka ohjelmaa, joka on täysin ilmainen ja halukkaat saavat sen täältä.

Jokainen piirros löytyy siis minulta myös OpenOffice piirros dokumenttina, joten niitä voi skaalata minkä kokoiseksi haluaa, ilman että laatu kärsii. En ole mikään häävi piirtämään. En saa tikkuukkoa kummosempaa aikaiseksi jos kynällä pitäisi piirtää. Esim. lennokeista saan suurinpiirtein lennokin näköisiä, piirtämällä ne valokuvan päälle. Se sopivan valokuvan löytäminen ei vaan aina ole niin helppoa. Esim. ohjainpintojen liikkeistä kertovan artikkelin kuvia varten kävin läpi n. 15 000 valokuvaa, ennenkuin löysin mieleisen. Etsin kuvia lennokin rakentelun ohessa, liiman kuivumista odotellessa. Lisäksi täytyy tyytyväisenä todeta, että onneksi asun lentokentän vieressä.

Valokuvat ovat 99,9% minun ottamiani(selittää huonon laadun 😉 ) Jos en itse saa käsiini jotain laitetta kuvausta varten, pyydän jotain sellaisen omistajaa kuvaamaan sen haluamastani suunnasta, ja toki kerron syyn ja saan luvan kuvan käyttämiseen.

Jos haluat antaa palautetta tai ottaa yhteyttä muiden näkemättä, onnistuu se palautelomakkeella
http://www.rantarosvo.org/sivut/Sahkopostipalaute.html